Site-icon

Гідравлічні технології гірничого виробництва

Установка для переробки й промивання пісків Мийка піску гравітаційна

 

Мийка піску гравітаційна МПГ – це установка для переробки, тобто класифікації й промивання піску (пісок кварцовий, пісок кар'єрний, пісок річковий, пісок морський, ін.), яку рекомендовано застосовувати для видалення гравію, комків глини, сміття, глинистих, мулистих й дрібнодисперсних шламів і отримання якісного товарного піску. Установка складається з колосникового грохоту, горизонтального гідравлічного класифікатору, зневоднювальних грохотів, шламових бункерів, стрічкових конвеєрів, водо і шламопроводів, опорних конструкцій і площадок обслуговування. Технічне рішення захищене патентом України 92830. 

При переробці піску установкою Мийка піску гравітаційна МПГ у виконанні "З" сировина видобувається землесосним снарядом і подається напірним пульпопроводом до колосникового грохоту ГПК де з сировини видаляється гравій, комки глини, сміття. Після цього піщана пульпа зливається до горизонтального гідравлічного класифікатору де очищується від глинистих, мулистих й дрібнодисперсних шламів і розділяється на два сорти з різним гранулометричним складом. На завершальній стадії очищений пісок зневоднюється на високочастотних грохотах і складується стрічковими конвеєрами.

При переробці піску установкою Мийка піску гравітаційна МПГ у виконанні "В" сировина подається фронтальним навантажувачем до бункера-живильника і далі стрічковим конвеєром до приймального бункера колосникового грохоту ГПК де змішується з водою. Після видалення з сировини гравію, комків глини, сміття піщана пульпа зливається до горизонтального гідравлічного класифікатору де очищується від глинистих, мулистих й дрібнодисперсних шламів і розділяється на два сорти з різним гранулометричним складом. На завершальній стадії очищений пісок зневоднюється на високочастотних грохотах і складується стрічковими конвеєрами.

Конструктивне виконання, комплектація і технічні параметри установки Мийка піску гравітаційна МПГ  визначаються відповідно до заданої продуктивності, якості й технології видобування вихідної сировини, гірничо-технічних умов ділянки переробки, тощо.

Поставку установок Мийка піску гравітаційна МПГ ми супроводжуємо розробкою робочого проекту ділянки переробки з висновком експертизи проекту з питань охорони праці. 

 

 

Особливості і переваги:

  • подача вихідного матеріалу (піску сирцю) земснарядом або фронтальним навантажувачем;
  • отримання товарного піску який має постійну й високу якість;
  • отримання 2 сортів товарного піску з різним гранулометричним складом;
  • відсутність відцентрових грунтових насосів і гідроциклонів;
  • власна наукоємна розробка, вітчизняні комплектуючі;
  • просте налаштування режимних параметрів;
  • міцна, надійна і проста в складанні конструкція;
  • високочастотне зневоднення товарного піску до вологості 10…15%;
  • низька вартість придбання та експлуатації.

 

Для отримання рекомендацій щодо вибору  мийки піску заповніть опитувальний лист.

Для визначення мінерального складу і фізико-механічних характеристик сировини (гранулометричний склад, вміст пилоподібних і глинистих домішок, насипна густина тощо) рекомендуемо скористатися послугами нашої лабораторії.

Адреса для подачі заявки info@htmp.com.ua.

Номер для отримання консультацій  +380680343769 Viber, Telegram, WhatsApp.

 

Мийка піску гравітаційна МПГ1000З                                                                                            

Мийка піску гравітаційна МПГ1000В