Site-icon

Гідравлічні технології гірничого виробництва

Мийки піску і відсіву

 

Отримання якісного рудного та нерудного піску для відповідності діючим стандартам (ДСТУ Б.В.2.7-32-95, ДСТУ Б.В.2.7-29-95 й ін.), як правило, вимагає його очистки від дрібних пилуватих, глинистих, мулистих (диспергованих) класів. Відомо, що найбільш ефективним способом очистки пісків від таких домішок безпосередньо у кар’єрі є гідравлічний спосіб, тобто промивання або промивка піску.

Для ефективного очищення й промивання пісків і відсівів нами розроблені концепції установок, які можуть експлуатуватися на гранітних і піщаних кар’єрах, а також на ділянках промивання піску кар’єрів з видобування вапняку, глини, каоліну тощо. Розроблені інноваційні компоновки мийок призначені для промивки пісків, які видобуваються як відкритим способом з використанням екскаваторів і фронтальних навантажувачів, так і гідромеханізованим способом при видобуванні і транспортуванні пісків землесосними снарядами будь яких конструкцій.

В наших установках застосовуються вертикальні й горизонтальні класифікатори в яких пісок і відсів промивається, рухаючись у різноприскорених вертикальних й горизонтальних потоках, при одночасному гравітаційному осадженні, зневодненні і складуванні товарних пісків. Після такої переробки й промивання пісок і відсів може використовуватись при виробництві бетонів, будівельних і штукатурних розчинів, ніздрюватих бетонів, дорожньому будівництві відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.7-32-95.

Поставку установок для промивання піску й відсіву ми супроводжуємо розробкою робочого проекту ділянки переробки з висновком експертизи проекту з питань охорони праці. Робочий проект містить опис технології промивання піску; технологічний регламент; організації шламового господарства й технологію оборотного водопостачання; параметри шламовідстійників, декантаторів, зумпфів; рекомендоване насосне, запірно-регулююче, трубопровідне обладнання, проект електропостачання та освітлення, генеральний план і транспорт ділянки, охорона праці та промислова санітарія; інші розділи.

Розроблені нами компонувальні й конструктивні рішення мийок адаптовані до вітчизняних умов експлуатації, відрізняються високою надійністю, достатньою ефективністю, низькою вартістю.

 

Для впевненості замовника в якості товарного продукту, який він може отримати, використовуючи нашу технологію і установки, ми промиваємо порцію піску або відсіву на діючий пересувній тестово-демонстраційній установці ТМЛ й виконуємо необхідні лабораторні дослідження.

 

Для отримання рекомендацій щодо вибору обладнання для промивання піску заповніть опитувальний лист. Для визначення мінерального складу і фізико-механічних характеристик сировини (гранулометричний склад, вміст пилоподібних і глинистих домішок, насипна густина тощо) рекомендуемо скористатися послугами нашої лабораторії.

Адреса для подачі заявки info@htmp.com.ua.

Номер для отримання консультацій  +380680343769 Viber, Telegram, WhatsApp.

 

Установки для промивання пісків і відсівів ТурбоМийка

 

Установки для переробки й промивання пісків Мийка піску гравітаційна

 

 

 

                                                                                                                                                          

 

Мийка піску гравітаційна МПГ-1600
Мийка піску гравітаційна МПГ-1600